Webshop

Fra den digitale strategi til den ultimative vækst

  • Elegant & professionelt design
  • Brugervenlig struktur
  • Velorganiseret katalog
  • Den optimale kundeoplevelse

Du har de rigtige produkter til de rigtige priser og tilbyder en høj service. Men at opbygge en webshop der rent faktisk kan konvertere dine besøgende til kunder er hele essensen af en succesfuld webshop og kræver en professional samarbejdspartner som kan give dig den nødvendig og essentielle sparing, rådgivning, undervisning og hjælp til at komme ud over rampen med et effektiv design og indhold så du kan tiltrække dine potentiale besøgende og gør dem til dine faste kunder.

Hosting

Stærk og pålidelig hosting af dit webshop. Dit webshop befinder sig nemlig i et topmoderne, professionelt og certificeret hostingcenter, der sikrer dig optimal drift, service og oppetid.

Tilpasset design

Vi skaber exceptionel webdesign ved at kombinere de nyeste trends med indsigt fra online marketing om hvad der får dine besøgende til at blive kunder.

SEO

SEO er kraftig medvirkende til mere synlighed i søgemaskinerne og dermed flere besøgende der i sidste ende giver mere salg. Søgeoptimering er et kontinuerligt arbejde, hvor vi hele tiden justerer og korrigerer i forhold til de nyeste tiltag.

Service & support

Vores mision er at være den leverandør, der har den højeste kundetilfredshed, og som skiller sig ud ved at yde ekstraordinær god service og support til en af markedets bedste pris.

Nyhedsbrev

Effektiv nyhedsbreve er en vigtig værktøj til at fastholde og udvikle din kundegruppe. Vi hjælper med design af en skabelon som passer til jeres identitet så I er klar til at sende professionelle nyhedsbreve ud.

Sociale medier

Med de mange millioner som dagligt bruger de sociale medier og gør det til det perfekte værktøj til at brande din virksomhed og produkter. Vi hjælper dig med at få mere trafik på dit webshop gennem de sociale medier.

Email

Du får professionelle mailadresser der matcher dit domæne og firmanavn med ubegrænset mailkonti og spam beskyttelse.

Mobilvenlig

Du får en mobilvenlig webshop der er brugervenlig over for dine kunder og potentielle kunder. Et webshop der altid fungerer godt på både mobil, tablet og desktop.

Sikkerhed

Vi er specialister i sikkerhed og følger løbende udvikling så du kan koncentrere dig om din forretning.

Tag det første skridt

og lad os ringe dig op med et godt tilbud